1. "Probleem opgelost". Instrumentaal, na 6 jaar met verbanden te hebben gelopen - zie liedje 15, Mijn liedjes 1 - werd ik gewezen op het condoom katheter. Nu kan ik weer wandelen en daar geniet ik van. 

 2. "Iets anders": Mijn hoofd zit vaak vol met maar 1 ding.

 3. "Ontspannen". Ik kan me volledig ontspannen als ik met muziek bezig ben, vandaar.

 4. "Heel Langzaam" over het langzaam stijgen van de PSA en mijn gevoel daarbij.

 5. "Dubbel": Over het dubbele gevoel dat ik soms heb. Mag je wel vrolijk zijn? Tuurlijk, maar je gevoel ...

 6. "Hoop doet leven": Toen ik bestraald werd in maart 2015 was het prachtig voorjaarsweer en heb ik vaak gefietst tussen Zoetermeer en Den Haag. Daarbij hielp mij het mantra van het refrein.

 7. "Mijn blues": omdat ik de "blues" had.

 8. "Voor jullie": omdat ik geraakt werd door de dappere, krachtige en positieve blogs, ondanks de ellende die er uit sprak.

 9. "Zeventig": de tekst spreekt voor zich.

 10. "Het is niet anders": Je kan klagen, boos zijn, je terugtrekken en binnen blijven zitten maar je kan er beter mee omgaan en dat betekent dat je moet accepteren wat je overkomt, het is niet anders.

 11. "Onzekerheid". Ik ervaar kanker hebben als constant onzeker zijn: Hoe is de volgende PSA uitslag, komen er meer uitzaaiingen, hoe lang heb ik nog, dergelijke dingen.

 12. "Lente momenten" begint wat donker maar knapt al heel gauw op!

 13. "Hamsteren" is een co-productie met Viooltje. Hanneke had een gedicht geschreven over het gedrag van mensen bij het begin van het corona virus. Dat vond ik zo mooi dat ik er een muziekje bij heb gemaakt.

 14. "Stoïcijn" nog een c0-productie met Hanneke die de tekst schreef. "Aanvaarden wat je overkomt", het klinkt zo makkelijk ...

 15. "Het is niet wat het lijkt": een mooi melodietje gemaakt toen ik weer tegen de zoveelste PSA uitslag opzag.