1. ""Laat het los"": als ik nu terugkijk op de afgelopen jaren heb ik me dus lang voor niets druk gemaakt. Dit liedje poogt wat rust te brengen.

2. "Besluit": weer een co-productie met Hanneke Mulder. Wat een sterke tekst: "Ik ben zo ziek als ik me voel"! En zo is het!

3. "Blij dat ik dit beleef": Het mooiste cadeau op mijn 70e verjaardag. Ik leef langer dan voorspeld. Wat wil je nog meer?

4. "De vijand was". Helaas kreeg ik nu wat slechter nieuws: inmiddels 4 uitzaaiingen die niet meer bestraald kunnen worden. Kijken wat de uroloog volgende keer te melden heeft.

5. "Gaatje", beschrijft een gevoel dat ik kreeg na de vorige boodschap: berusting. Na 8 jaar onrust over wanneer gebeurt er wat, kreeg ik nu een soort rust over me heen. De uitzaaiingen zijn er en het zullen er wel meer meer worden, het zij zo.

6. "Ik kom eruit", geschreven door een vriendin die ook te maken heeft met kanker ellende. Ze is echter vol vertrouwen. Muziek is van mij.

7. "Kracht". geschreven door een blogger van kanker.nl. Hoe kan je nu blij zijn als je kanker hebt?

Muziek van mij.

8. "Vieren?": Ik wilde die kanker eens aanspreken op wat hij allemaal teweeg brengt, zonder hem als kanker aan te spreken. Niets te vieren natuurlijk.

9. "Verdriet". Net als liedje 7 geschreven door een medeblogger. Droevig! Maar toch positief.

10. "Hein". Iedereen kent hem, heeft er wel een voorstelling bij. Dat is niet erg zolang hij maar ver weg staat, maar wat vervelend als hij dichterbij komt.